ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

ОСОБОВИЙ СКЛАД НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВИСЛОВЛЮЄ СПІВЧУТТЯ РОДИНІ ЗАГИБЛОГО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО (ФОТО, ВІДЕО)

ОСОБОВИЙ СКЛАД НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВИСЛОВЛЮЄ СПІВЧУТТЯ РОДИНІ ЗАГИБЛОГО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО (ФОТО, ВІДЕО)
166668 ПЕРЕГЛЯДІВ

Для розслідування вбивства поліцейського створена посилена слідчо-оперативна група. Крім того, до розслідування залучені колеги зі Служби безпеки України. Про це повідомив сьогодні, 6 липня, Глава Нацполіції України Сергій Князєв. Глава відомства приніс співчуття сім’ї загиблого, батькам, дружині та 6-річному синові.

За словами глави відомства, вчора в столиці в обідню пору був вбитий працівник Національної поліції. Він з 1995 року працював в кримінальній поліції. 

«Негайно була створена посилена слідчо-оперативна група, в яку входять найкращі фахівці Національної поліції. Ми долучили колег зі Служби безпеки України. Думаю, що ми прозвітуємо перед суспільством про швидке розкриття цього правопорушення. Зловмисника ми повинні знайти, притягнути до кримінальної відповідальності»,- зазначив Сергій Князєв.

Очільник Нацполіції додав, що Дмитро Глушак був вбитий пострілом з вогнепальної зброї в середмісті Києва. Упродовж вчорашньої та сьогоднішньої доби поліція відпрацьовує декілька робочих версій. Одна з них – це вбивство скоєно з метою пограбування. Інша - вбивство пов’язано зі службовими обов’язками, які виконував потерпілий.

«Висловлюю співчуття сім’ї загиблого поліцейського, батькам, дружині та 6-річному синові, який лишився сиротою»,- сказав Сергій Князєв.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео