ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Слідчі Нацполіції направили до суду обвинувальний акт стосовно ОЗГ сутенерів

Слідчі Нацполіції направили до суду обвинувальний акт стосовно ОЗГ сутенерів
84954 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зловмисники діяли упродовж кількох років, залучивши до надання сексуальних послуг за винагороду близько 30 жінок. Технічну підтримку рекламного сайту в мережі Інтернет здійснював неповнолітній. Дії підозрюваних кваліфіковані слідчими за трьома статтями Кримінального кодексу України. 

Слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України здійснювали розслідування у кримінальному провадженні стосовно членів організованої злочинної групи сутенерів. Діяльність групи виявили оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми поліції Київщини. Фігурантами у цьому провадженні є 11 громадян України. Організована злочинна група діяла в кількох регіонах України, проте центральний «офіс» знаходився у Києві. 

За дорученням одного з організаторів групи неповнолітній розробив і розмістив у мережі Інтернет рекламний сайт еротичних масажних салонів. Сайт мав на меті залучати нових клієнтів для «фірми». Всього члени ОЗГ залучили до надання сексуальних послуг за винагороду близько 30 повій. 

Усім членам організованої злочинної групи інкриміновано вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво), ч. 3 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та за ч. 2 ст. 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України. 

Слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України направили до суду обвинувальний акт у цьому кримінальному провадженні. Зловмисникам може загрожувати максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Автор: press-ua.media

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео