ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Водна поліція встановила яхту, яка переїхала човен з рибалками

Водна поліція встановила яхту, яка переїхала човен з рибалками
56733 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наприкінці серпня на Одещині яхта на повній швидкості переїхала човен з двома людьми та зникла з місця події. Потерпілі отримали тілесні ушкодження та могли загинути. Про це повідомив начальник Управління організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки Національної поліції України Сергій Науменко.

За словами Сергія Науменка, 24 серпня невстановлена яхта скоїла наїзд на риболовецький човен.

«У подальшому, виключивши ходові вогні, яхта з місця події зникла, залишивши в небезпеці двох громадян. Потерпілі отримали тілесні ушкодження та могли загинути», – повідомив керівник водної поліції України.

Для встановлення всіх обставин події поліцейські провели низку заходів. Зокрема, перевірили кілька причалів Одещини, з використанням безпілотників відпрацювали майже 50 км берегової лінії, за зовнішніми ознаками розшукуючи яхту. Окрім того, за допомогою підводних дронів поліцейські провели поверхневий огляд майже 10 яхт, які підходили за описом.

«Як результат, ми встановили яхту, яка за інформацією та видимими зовнішніми пошкодженнями має відношення до вказаної події. Слідчо-оперативна група одеської поліції зібрала відповідні матеріали для відкриття кримінального провадження», – повідомив Сергій Науменко.

 

Автор: press-ua.media

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео