ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Масштабна спецоперація: поліція Київщини одночасно затримала учасників озброєного угруповання у Києві, Вінниці та на Черкащині

Масштабна спецоперація: поліція Київщини одночасно затримала учасників озброєного угруповання у Києві, Вінниці та на Черкащині
28445 ПЕРЕГЛЯДІВ

У різні місця країни намагалися втекти від правосуддя жителі Києва. У затриманні банди брали участь працівники Управління карного розшуку поліції Київщини, спецпідрозділ КОРД, бійці полку поліції особливого призначення та слідчі-детективи. Спецоперація відбулася  без застосування  табельної вогнепальної зброї.  

Так, озброєна організована банда нападала на елітні помешкання громадян Київщини та інших регіонів. Погрожуючи власникам фізичною розправою, вони виносили гроші, сейфи з коштовностями, дорогоцінні речі.

Поліція затримала нападників в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

 Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання зловмисників, виявили та вилучили зброю, вибухівку та частково награбоване майна. Також у якості речового доказу вилучено автівку, на якій пересувались зловмисники.  

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ст. 257 (Бандитизм) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Нині вирішується питання про оголошення підозри затриманим чоловікам. 

Також, продовжуються обшуки за місцем проживання нападників та місцем переховування пограбованого майна.  

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео