ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Поліція повторно затримала співорганізатора замаху на вбивство жителя Львова

Поліція повторно затримала співорганізатора замаху на вбивство жителя Львова
140187 ПЕРЕГЛЯДІВ

На виході з ізолятора тимчасового тримання поліція повторно затримала чоловіка за підозрою у вчиненні інших тяжких злочинів. Про це сьогодні, 24 квітня, повідомив перший заступник Голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін. Він висловив сподівання, що органи  прокуратури підтримають підозру і обвинувачення стосовно затриманого зловмисника.

За словами В’ячеслава Аброськіна, суд відпустив під заставу саме співорганізатора замаху на вбивство, який готував цей злочин протягом кількох місяців. При цьому поліцейські затримали його у Васильківському районі Київської області у той момент, коли усе було готове для здійснення задуманого злочину.

ʺУбивство планувалося із застосуванням кулемета калібру 12,7, з якого жертву мали розстріляти на відкритій місцевості. Дальність пострілу з такої зброї становить 3,5 кілометра, що могло призвести і до чисельних інших жертв серед випадкових людейʺ, – зазначив В’ячеслав  Аброськін.

Розуміючи це, поліція запобігла можливим жертвам, затримавши зловмисників з усіма речовими доказами. Проте  суд обрав стосовно співорганізатора міру запобіжного заходу у вигляді арешту з можливістю внесення застави у розмірі 192 тисяч гривень.

Відтак, підозрюваний скористався цим і вийшов на волю. На виході з ізолятора тимчасового тримання поліція затримала його повторно – вже за підозрою у причетності до інших, не менш тяжких злочинів.

Теги: замах на вбивство,житель Льовова,кримінальна поліція

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео