ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 480-го дня війни

303868 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Хочу сказати про кілька речей. 

Перше. Хоч би хто там у Росії розказував, ніби наші «Петріоти» знищені, усі вони є, усі вони працюють, усі вони збивають російські ракети. І збивають максимально ефективно. Жодного «Петріота» не знищено!

Друге. Усі ви бачили, як відбувався візит делегації лідерів і представників країн Африки – візит в Україну і візит в державу-терориста. Делегація мала змогу побачити, хто насправді зацікавлений у мирі, а хто насправді сам по собі війна. Це було дуже чітко. Усе, про що говорилося в Україні, було про формулу миру: пункт за пунктом, увесь зміст. Усе, про що говорилося в Росії, було про війну, про те, як знищувати життя далі. Очевидна річ: немає альтернативи формулі миру. Добре, що світ усе краще це чує і бачить.

Третє. Що стосується держави-терориста, єдине, що має нині їх хвилювати, – як підготувати їхнє суспільство, російське суспільство, до того, що вони втрачатимуть усе те, заради чого знищують майбутнє своєї держави. Захоплені території Росія втрачатиме. Нашим крокам із деокупації немає та не буде альтернативи.

Наші військові рухаються: позиція за позицією, крок за кроком ідемо вперед».

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео