ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Держбюро розслідувань має 11 справ у яких фігурує Порошенко.

Держбюро розслідувань має 11 справ  у яких фігурує Порошенко.
225306 ПЕРЕГЛЯДІВ

30 липня Директор державного бюро розслідувань Роман Труба запевнив, що його відомство розслідує 11 кримінальних проваджень, у яких фігурує Петро Порошенко, але п’ятий президент заперечує дійсність, і говорить, що ніяких справ немає. Про це повідомив Роман Труба у своєму Telegram- каналі.

«В останньому інтерв’ю Петро Олексійович протирічить сам собі, обравши тактику інформаційного захисту. Він говорить, що йому не приходила повістка на допит, але при цьому його адвокат просить перенести допит на декілька тижнів.

Порошенко прийшов в ДБР, але дату допиту було перенесено Романом Трубою на 8 серпня.

Він сказав, що Директор ДБР не повинен втручатися у перебіг слідства, і пішов до мого кабінету – разом з народним депутатом, прес-секретарем та охороною – з вимогою провести допит тут і зараз. Порошенко каже про «дивні і дурні запитання слідчих», та стверджує, що проваджень в ДБР не існує. У ДНР повідомляють , що провадження є і їх 11 і Петро Олексійович про це добре знає. У них виникає питання що означає це уперте заперечення дійсності? Чорне не стане білим, навіть якщо про це впевнено заявляти. А всі матеріали, що допоможуть слідству, прошу надати слідчому в ДБР», - повідомив він.

Як повідомлялось, Петро Порошенко відкинув усі звинувачення з боку ексзаступника глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова і заявив, що той має доступ до матеріалів досудового розслідування, які здійснюють слідчі Державного бюро розслідувань, через главу ДБР Романа Трубу та керівника Офісу президента України Андрія Богдана.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео