ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

На хабарі викрито працівника Державної установи виконання покарань

На хабарі викрито працівника Державної установи виконання покарань
139788 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва військової прокуратури Харківського гарнізону уповноваженими особами Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтава, спільно з оперативними співробітниками УЗЕ в Харківській області ДЗЕ НП України, у порядку ст. 208 КПК України, затримано службовця Державної установи «Хролівський виправний центр № 140».

Установлено, що капітан внутрішньої служби вимагав від громадянина України неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у розмірі 6 тис доларів США та одержав від нього частину неправомірної вигоди у розмірі 3 тис доларів США за сприяння у вирішенні питання щодо його умовно-дострокового звільнення.

Одразу після одержання неправомірної вигоди у розмірі 3 тис доларів США службовця затримано, предмет неправомірної вигоди вилучено у повному обсязі.

За наслідками проведених першочергових слідчих (розшукових) дій, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі понад 480 тис грн. Одночасно до суду направлено клопотання про відсторонення вказаної службової особи від займаної посади.

Теги: Прокуратура Харківського гарнізону

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео