ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Головного державного інспектора Управління Держпраці в області, викритому на хабарі, відсторонили від посади та обрали запобіжний захід

Головного державного інспектора Управління Держпраці в області, викритому на хабарі, відсторонили від посади та обрали запобіжний захід
251427 ПЕРЕГЛЯДІВ

Судом розглянуті клопотання прокуратури щодо обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади головного інспектора Управління Держпраці в області, викритому на отриманні неправомірної вигоди.

Суд призначив головному державному інспектору Управління Держпраці запобіжний захід у виді домашнього арешту. Також суд задовольнив клопотання прокуратури про відсторонення посадовця від займаної посади. 
Як ми вже повідомляли, посадовець налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від місцевого приватного підприємця за нібито існуючі порушення трудового законодавства. Головний інспектор запропонував підприємцю за щомісячну данину у розмірі п’ятсот гривень вирішити питання про непритягнення його до адміністративної відповідальності за порушення трудового законодавства та незастосування фінансових санкцій. Затримали посадовця на робочому місці після отримання частини чергового хабара у розмірі 6000 гривень. 
Операція з викриття проведена спільно з співробітниками Служби безпеки України та слідчими поліції. 
Досудове розслідування триває. 

                                                                                      Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео