ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

27-28 листопада запрошуємо українських виробників на Ukrainian Food Expo 2019 у Києві

27-28 листопада запрошуємо українських виробників на Ukrainian Food Expo 2019 у Києві
81611 ПЕРЕГЛЯДІВ

27 листопада подія проходитиме о 9:00

28 листопада о 18:00 

З 27 по 28 листопада 2019 року  відбудеться головна подія в продовольчій галузі України – III Міжнародна виставка продовольчої продукції Ukrainian Food Expo 2019. Організатор виставки – Рада з питань експорту продовольства (UFEB) за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Виставка представляє собою B2B майданчик з якісною аудиторією, серед якої провідні вітчизняні виробники харчових продуктів та напоїв, керівники та топ-менеджери у сегменті HoReCa та рітейлу, українські дистриб’ютори, іноземні імпортери та трейдери, а також постачальники обладнання та технологій для харчової промисловості.

Географія та кількість учасників заходу розширюється щороку. Так, Ukrainian Food Expo 2019 збере на одному майданчику 210 експонентів, 5 000 закупівельників, серед яких іноземні баєри з понад 50 країн світу.

Традиційно на заході будуть представлені всі групи продовольчих товарів від економ до преміум сегменту. Окремо буде виділено зону «Food Tech» для постачальників обладнання, технологій і послуг для харчової промисловості.

Насичена ділова програма охопить актуальні теми у різних галузях продовольства. Кожен учасник матиме змогу перейняти досвід від успішних експортерів та іноземних експертів.

Ukrainian Food Expo — ефективна міжнародна b2b платформа, яка допомагає заявити ринку про себе та презентувати свій продукт цільовій аудиторії, провести переговори з потенційними партнерами та укласти вигідні контракти, налагодити партнерство, корисні ділові зв’язки та розширити ринки збуту.

Місце проведення: м. Київ, Броварський проспект, 15.

Отримати безкоштовний білет на виставку можна за посиланням.

Детальніше про виставку: +38 (067) 636 93 17, iu@ukrainian-food.org,

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео