ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

МІП: Уряд затвердив бренд України

МІП: Уряд затвердив бренд України
83264 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кабінет Міністрів України схвалив бренд «Ukraine NOW», який був створений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики.

Бренд стане основою для позиціонування України в світі. Його логотип створено таким чином, щоб його було легко використовувати не тільки для презентацій та інформаційних продуктів, а й навіть як наліпки на будь-які речі – від туристичних сумок до автобусів та літаків.

«Команда Уряду, Мінінформполітики, експерти працювали над створенням бренду «Україна Зараз». Робота завершена. Це буде бренд України у світі», - сказав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець відзначив ефективну роботу усіх причетних органів державної влади та експертів в рамках Міжвідомчої комісії з питань популяризації України у світі при МІП. «Після відкритого конкурсу, проведення фокус-груп, залучення рекламних агенцій ми отримали якісний результат, який тепер потребує швидкої та усебічної імплементації», - додав він.

Найближчим часом Міністерство інформаційної політики має зареєструвати затверджений урядом знак. «На основі цього бренду буде розроблений модульний брендбук, яким зможуть скористатися будь-які органи влади, громадські організацій, підприємства – за умови дотримання технічних стандартів. Це означає – єдиний голос України по всьому світу», - зазначив державний секретар Міністерства Артем Біденко.

Нагадаємо, рішення про затвердження єдиного бренду України було ухвалено 20 квітня 2018 року за підсумками 7-го засідання Міжвідомчої комісії з питань популяризації України у світі при Міністерстві інформаційної політики України

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео