ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

​Екс-посадовцям Концерну радіомовлення повідомлено про підозру

​Екс-посадовцям Концерну радіомовлення повідомлено про підозру
137405 ПЕРЕГЛЯДІВ

18 жовтня детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру у розтраті близько 1 млн грн та службовому підробленні колишньому керівнику державного підприємства «Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення» (далі – КРРТ), екс-начальнику сектору цього ж ДП, а також керівнику приватного підприємства, задіяного у вчиненні злочину. Дії підозрюваних кваліфіковано за ч.5 ст.191, ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України.

За версією слідства, у 2013 році після призначення на керівні посади до КРРТ згадані службові особи, діючи у змові з керівником приватного підприємства, замовили розробку технічної документації із землеустрою земельних ділянок, які на момент укладення відповідних договорів не перебували (або перебували частково) у користуванні «Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення», та оплатили виконання цих робіт.
Під час слідчих дій (обшуків) детективи Бюро вилучили комп’ютерну техніку, яка, на їхню думку, могла використовуватися в злочинних цілях.
Наразі вирішується питання обрання підозрюваним запобіжного заходу.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео