ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Петровський Олександр Володимирович: Гуманітарна допомога для бійців, що знаходяться у зоні бойових дій на Сході України. Допомагати армії - це обов'язок кожного!

Петровський Олександр Володимирович: Гуманітарна допомога для бійців, що знаходяться у зоні бойових дій на Сході України. Допомагати армії - це обов'язок кожного!
89505 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» Петровського Олександра Володимировича постійно надає гуманітарну допомогу учасникам ООС. У зону бойових дій воїнам відправляють продукти, предмети для особистої гігієни, миючі засоби та навіть питну воду. Допомагати армії - це обов'язок кожного, тим більше, що наша країна опинилася в такій не простій ситуації. Завдяки нашій підтримці армія буде мати велику силу, яка обов'язково зможе припинити бойові дії на території нашої країни.

Ці хлопці ризикують своїм життям, незважаючи ні на що продовжують і вдень, і вночі боротися за мир. Вони справжні герої і патріоти якими пишається вся Україна.

Український підприємець, меценат і президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Петровський Олександр Володимирович вже не один рік надає свою підтримку і допомогу бійцям.

Крім гуманітарної допомоги Олександр Петровський організовує і фінансує поїздки на відпочинок для сімей українських захисників.

Один з добровольців Олег Боршевич дякує Петровському Олександру Володимировичу за те, що завжди допомагає, незважаючи ні на холод, ні на спеку. Завжди відправляють машини з продовольством бійцям, що знаходяться на лінії фронту і в Мар'янці, і в Тоненькому, і в Авдіївці - це заслуговує на повагу і подяку.

Олександром Володимировичем було здійснено і нагородження героїв, воїнів за їх бойові заслуги перед Україною. Протягом останніх трьох років було нагороджено понад 400 військовослужбовців ЗСУ, поліцейських, нацгвардійців, капеланів і волонтерів.

Адже, неможливо стояти осторонь дивлячись як гинуть молоді хлопці. Героїв своєї держави потрібно пам'ятати й шанувати бо завдяки їм ми можемо мирно спати й мати чисте небо над головою.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео