ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук та новопризначена Міністр у справах ветеранів Оксана Коляда зустрілися з представниками Руху ветеранів України

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук та новопризначена Міністр у справах ветеранів Оксана Коляда зустрілися з представниками Руху ветеранів України
254027 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук та Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда зустрілися з представниками Руху ветеранів України. 

Предметом розмови стало об’єднання соціальних груп, довкола яких зосереджена робота двох міністерств - у справах ветеранів і тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

«Зустріч вийшла максимально відвертою та щирою, і нам вдалося довести пріоритетність проблем та потреб ветеранів та внутрішньо переміщених осіб для Уряду», - зазначив Олексій Гончарук.

Водночас Прем’єр-міністр визнав, що проблематика питання досить глибока і потребує пошуку необхідних механізмів її вирішення.

«Мушу визнати, проблема глибша, ніж ми прогнозували напочатку. Але, впевнений, ми знайдемо необхідні механізми. Я дам доручення Мінфіну, Мін’юсту, Мінветеранів та Мінсоцполітики максимально швидко провести робочі наради з цього питання. Думаю рішення знайдемо. Головне, що є розуміння позицій!» - сказав Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Автор: press-ua.media

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео