ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

У Кабінеті Міністрів урочисто відзначили День Державного Прапора України

У Кабінеті Міністрів урочисто відзначили День Державного Прапора України
140853 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 23 серпня, біля Будинку Уряду відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.

Відкриваючи захід, Державний секретар Кабінету Міністрів Володимир Бондаренко наголосив, що Прапор України «став оберегом не тільки для нашої держави, але й для всього цивілізованого демократичного світу». Бо саме під українським стягом військові на сході України стримують  російську агресію, забезпечуючи мир у державі.

 Держсекретар переконаний, що кожен на своїх місцях має цінувати та поважати державні символи, а також робити все можливе, аби Прапор України «якомога вище майорів під час міжнародних спортивних змагань, культурних та економічних заходів, під час парадів, коли ми відзначаємо наших героїв».

«Нехай ми живемо в державі, яка є цивілізованою, демократичною,  є сильним партнером і захисником цивілізованого демократичного світу», – підкреслив Володимир Бондаренко.

Перший віце-прем'єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів наголосив, що День Державного Прапора України об’єднує українців всього світу, які трепетно шанують незламні цінності, що передаються поколіннями: Бог і Україна.

«Прапор – це символ. Прапор – це віра. Прапор – це та цінність, яка передається з покоління в покоління. Прапор – це героїзм. Прапор – це вдячність героям, які забезпечують мир, і зокрема сьогодні на сході України», – сказав він.

Степан Кубів привітав українців зі святом, а також висловив вдячність світовим партнерам, які підтримують нашу державу.

Він передав Державному секретареві прапор, з яким українці  відстоювали демократичні цінності під час Революції Гідності, як «символ вірності, відданості, перемоги і майбутнього нашої держави».

Участь у заході також взяли іноземні гості, представники громадськості, молодь, державні службовці.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео