ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Іванна Климпуш-Цинцадзе закликала урядовців та депутатів зосередитись на євроінтеграційних законах

Іванна Климпуш-Цинцадзе закликала урядовців та депутатів зосередитись на євроінтеграційних законах
224259 ПЕРЕГЛЯДІВ

Верховна Рада повинна зосередитись на ухваленні євроінтеграційних законів, незважаючи на внутрішньополітичні зміни в країні. Ці законопроекти наблизять нашу країну до Європейського Союзу і покращать рівень життя українців.

На цьому наголосила Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час засідання Уряду.

“З боку Уряду ми будемо наполягати на тому, щоб законопроекти, які чекають розгляду у Верховній Раді, були підтримані українськими парламентарями. Таким чином ми виконаємо зобов’язання перед нашими громадянами і продовжимо рух на зближення з ЄС”, – підкреслила відповідальна за контакти з ЄС та НАТО Віце-прем’єр-міністр.

Вона нагадала, що нині відповідальність за продовження європейського та євроатлантичного курсу країни покладена, передусім, на Кабінет Міністрів і Парламент. Відтак, законодавці та міністри повинні неухильно виконувати взяті на себе зобов’язання.

“Наша послідовність та передбачуваність – принципово необхідні та важливі. Нам потрібно підтримувати серйозний зв’язок з ЄС та Північноатлантичним Альянсом і далі працювати над пріоритетами, які пов’язані з європейською інтеграцією”, – додала Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Вона закликала колег зосередитись на виконанні Дорожньої карти законодавчого забезпечення виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, ухваленої наприкінці минулого року. Документ містить перелік із 57 законопроектів, які мають бути розглянуті в Парламенті упродовж двох років.

Теги: НАТО,євроінтеграція,ЄС,Україна

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео