ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Відкритість та креативність – принципи роботи урядових комунікацій

Відкритість та креативність – принципи роботи урядових комунікацій
168289 ПЕРЕГЛЯДІВ

Успіх бренда Ukraine NOW – результат роботи урядових комунікацій, основними принципами якої є відкритість та креативність. На цьому наголосила керівник Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України Роксолана Стадник під час зустрічі зі студентами Видавничо-поліграфічного інституту Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», які навчаються за спеціалізацією «реклама та зв’язки з громадськістю».

«Бренду Ukraine NOW – скоро рік. Це продукт і чудовий приклад співпраці бізнесу, міжнародних експертів та урядовців. Його поява стала можливою завдяки основним принципам роботи урядових комунікацій – відкритості та креативності», - підкреслила Роксолана Стадник.

Вона нагадала, що єдиний бренд України Ukraine NOW був підтриманий на засіданні Уряду 10 травня 2018 року, а 26 жовтня 2018 року у Берліні, було отриманоодну з найбільш престижних премій у сфері дизайну Red Dot Design Award 2018. У лютому 2019 року брендинг  визнано переможцем у номінації «Ребрендинг року: змінюйся або йди додому» за версією X-Ray Marketing Awards 2018. Крім того, друге місце бренд посів у номінації «Революція комунікацій».

Здобувши міжнародне визнання, як відзначила Роксолана Стадник, бренд «полетів у світ». Сьогодні амбасадорами бренда є студенти, бізнес, підприємці, урядовці і просто громадяни, які використовують його у своїй продукції, комунікаціях тощо. Це люди, які люблять Батьківщину, діють, працюють і створюють у нашій країні. Вони прагнуть її розвитку та позитивних змін, зокрема, через залучення інвестицій, туристів, а також через відкриття світу справжньої України, з її самобутньою творчістю, креативним потенціалом, успішними людьми, сучасними досягненнями у різних сферах.

Керівник департаменту закликала майбутніх комунікаційників долучатися до іміджевої кампанії України, а також приходити на стажування у Секретаріат КМУ, де «можна спробувати попрацювати в апараті Уряду та творити зміни вже зараз».

Теги: секретаріат КМУ,апарат Уряду,Ukraine NOW,Роксолана Стадник

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео