ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

МІП: У Києві стартувала медіа-школа для журналістів з Луганської та Донецької областей

МІП: У Києві стартувала медіа-школа для журналістів з Луганської та Донецької областей
140200 ПЕРЕГЛЯДІВ

22 квітня 2019 року у інфо-хабі УНІА «Укрінформ» стартувала медіа-школа «Нові медіа-інструменти для впливу на суспільний діалог і соціальні процеси» для журналістів з Донбасу. Навчання проходять 20 осіб з Донецької та 11 – з Луганської областей.

 Зокрема, до Києва прибули журналісти з міст Золоте, Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк, Старобільськ та смт Троїцьке Луганської області та з міст Бахмут, Білозерське, Краматорськ, Маріуполь, Миколаївка, Мирноград, Новогродівка, Покровськ Донецької області.Учасників привітали Перший заступник Міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова та керівник Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) Віктор Мунтяну.

Е. Джапарова підкреслила, що МІП підтримує проект у рамках виконання Стратегії інформаційної реінтеграції Донецької та Луганської областей.

20-21 квітня збори та заходи медіа-школи відбувалися у Сєвєродонецьку, у Києві заняття проходитимуть до 26 квітня.

Учасники отримають знання за напрямками: Медіа і ПРООН - основні підходи співпраці; Журналістика та її вплив на розвиток громадянського суспільства, стандарти, інструменти; Відеозйомка та її види, монтаж; Інтерв'ю: підготовка, правила запису; Робота зі звуком, титри; Аналіз медіа контексту.

Організаційну підтримку заходу надають Міністерство інформаційної політики України, ГО "Донецький молодіжний дебатний центр" та Програма ООН із відновлення та розбудови миру (UNRPP).

Теги: медіа-школа,медіа,ПРООН

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео