ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

У Києві розпочав роботу V Міжнародний форум «Окупований Крим: 5 років опору»

У Києві розпочав роботу V Міжнародний форум «Окупований Крим: 5 років опору»
56221 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Мистецькому Арсеналі в Києві розпочав роботу V Міжнародний форум «Окупований Крим: 5 років опору», організований Міністерством інформаційної політики України.

«Росія окупувала Крим. Уже п'ять років гібридними інструментами вона намагається створити паралельну дійсність, в який замість злочину окупації пропонується «вільний референдум» і «крымнаш». А всіх неохочих імітувати «щастя» та «дружбу народів» Росія карає тортурами, викраденнями, вбивствами, обшуками, ув’язненнями. Міжнародний форум, який МІП проводить вже п'ятий рік поспіль, і є тим майданчиком, на якому українське суспільство, міжнародна спільнота та мешканці Криму «зустрічаються» та формують відповідний дискурс, шукаючи шляхи повернення Криму», - зазначила Перший заступник Міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова, відкриваючи захід.

У своєму вітальному слові Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Україна протистоїть російській агресії та окупації українських територій і наближає день возз’єднання континентальної України з півостровом.

«Ми пам’ятаємо і думаємо про те, як наблизити той день, коли ми зможемо відзначати дату звільнення Криму від російських окупантів. Ми цього досягнемо. Український Крим буде гостинним курортом і перлиною нашої держави», - зазначив Глава Уряду.

З вітальним словом також виступив Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер.

Теги: V Міжнародний форум «Окупований Крим: 5 років опору», Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео