ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

При КНУ ім. Т. Шевченка планують започаткувати Європейський інститут

При КНУ  ім. Т. Шевченка планують започаткувати Європейський інститут
167757 ПЕРЕГЛЯДІВ

При Київському національному університеті ім. Т. Шевченка планують започаткувати Європейський інститут - концепцію його створення презентували під час засідання Європарламенту у Брюсселі (Бельгія). Він стане незалежною платформою, де працюватимуть над програмами євроінтеграції України, розвитком громадянської думки та демократії.

“Глобальне завдання Євроінституту - стати “мозковим центром”, де буде місце незалежній експертизі реформ та масштабним проектам  співробітництва з Європейським Союзом. Усе це сприятиме розвитку України загалом. Першим проектом інституту буде цикл лекцій “П’ять уроків демократії”. У ньому ми спонукатимемо слухачів до роздумамів щодо стану сучасної демократії та культурних джерел”, - розповів проректор КНУ ім. Т. Шевченка Володимир Бугров.

У інституті, зокрема, організують навчання з євроінтеграції для держслужбовців і представників місцевої влади. Серед інших завдань - формувати громадянське суспільство, вести діалог про місце України в об’єднаній Європі, зрозуміти бачення сучасної молоді майбутнього країни тощо.

Теги: Київський національний університет ім. Т. Шевченка ,проректор КНУ ім. Т. Шевченка Володимир Бугров,Європейський інститут

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео