ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Фестиваль Sikorsky Challenge святкує 10 років!

Фестиваль Sikorsky Challenge святкує 10 років!
405221 ПЕРЕГЛЯДІВ

У серпні 2021 року у КПІ ім.Ігоря Сікорського пройде ювілейний – десятий - Фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2021: Україна і світ».

З 12 по 14 серпня університет перетвориться на майданчик, де усі бажаючі з будь-якого регіону України зможуть представити свої стартапи, отримати шанс на залучення реальних інвестицій, попрацювати із менторами та отримати консультації експертів.

Серед організаторів і учасників цьогорічного Фестивалю - Міністерство освіти і науки України, Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України, Міністерство цифрової трансформації України, ДК «Укроборонпром», Державне космічне агентство України, КПІ ім. Ігоря Сікорського, Інноваційні кластери міст/регіонів та університети-учасники Інноваційної екосистеми Sikorsky Challenge Україна (SCU), міжнародні представництва SCU, українські та міжнародні інвестиційні фонди.


Минулого року, через пандемію, конкурс проводився в онлайн-режимі: оцінювалися не живі виступи учасників, а запис їхніх презентацій. У 2021 році керівництво планує проведення фестивалю у змішаному, очному та синхронному on-line режимі.

У фіналі конкурсу відбуватиметься визначення переможців у 6 категоріях:
- оборона і безпека
- промисловий хай тек і космос
- зелена енергетика, воднева економіка, екологія;
- біомедична інженерія і здоров'я людини;
- аграрна інженерія;
- інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека.
Оцінюватимуться кращі ідеї проекту, технологічні рішення, рішення проблем потенційних клієнтів, бізнес-моделі.

 

Теги: startup,стартап ,КПІ, КПІ ім.Ігоря Сікорського, Політех, Фестиваль, Sikorsky, Sikorsky Challenge

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео