ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

На Рівненщині цього року 16 пар повторно одружилися, скориставшись послугою ювілейного весілля

На Рівненщині цього року 16 пар повторно одружилися, скориставшись послугою ювілейного весілля
344509 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Ювілейне весілля - це послуга, яка дозволяє одруженим парам провести повторну шлюбну церемонію, закріпити весільні обітниці та через роки знову відчути себе щасливими нареченими. Замовити послугу можна, незважаючи на те, скільки подружжя прожило в шлюбі. Часто церемонію замовляють, як подарунок на річницю одруження", - Тарас Грень начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів).
Минулого року в Україні 227 подружніх пар скористались послугою «Ювілейне весілля». За інформацією Міністерства юстиції України найбільше повторних шлюбних обрядів проведено у Рівненській області – 38.
Працівники відділів ДРАЦС у Рівненській області з початку 2021 року провели 16 ювілейних обрядів. Серед популярних церемоній стали - церемонія дерев’яного (5 років), кришталевого (15 років) та срібного (25 років) весілля.
До слова, скористатися послугою «Ювілейне весілля» можна у будь-якому відділі державної реєстрації актів цивільного стану громадян області. Під час церемонії сімейним парам вручають свідоцтво про шлюб, у якому зазначено “повторно”.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео