ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Взуттєві тренди 2021 року весняно-літнього сезону

Взуттєві тренди 2021 року весняно-літнього сезону
139167 ПЕРЕГЛЯДІВ

Взуття залишається незамінним елементом образу жінки. Кожна поважна дама прагне виглядати вишукано й елегантно. Модне взуття з добре підібраним фасоном, розміром та стилем може довершили візуальне сприйняття людини. Дизайнери наполягають, варто спиратися не лише на власні переваги, а й слідкувати за модними тенденціями.
Світові бренди вже представили нову колекцію взуття весняно-літнього періоду. Так, у 2021 році трендом стане зручне та лаконічне взуття. Одні тенденції залишаються в минулому, а інші знаходять відбиток в нових колекціях дизайнерів. Останні наголошують, що комфорт та простота в гардеробі актуальні тизери сезону весни та літа 2021 року. Бренди продемонстрували модне взуття зі змішаними стилями та яскравими фарбами. А також додали, що не варто боятися ризикувати. Але особливої прихильності підборам не надали. Шпильки та каблуки дизайнери замінили на мініатюрні підбори.
Бренди Tod's, Sportmax, Max Mara, Dior продемонстрували взуття на плоскому каблуці. Лофери, балетки, сандалі, кросівки без каблука відповідатимуть за жіночність та елегантність модниць у 2021 році. До того ж дизайнери поєднали декілька кольорів в одній моделі взуття. Воно зроблене з екошкіри та доповнене звичайними прикрасами або вишивкою. Такий образ можна поєднати з джинсами та діловими костюмами.
Проте, босоніжки та ботильйони все ж таки матимуть низький каблук. Він додасть комфорту та легкої жіночності у звичайному режимі життя.
Весняно-літній сезон актуальний на моделі взяття з гострим носом. Наприклад, Valentino, Sportmax рекомендують туфлі в цьому стилі. Також вважається модним взуття з квадратним каблуком та ремінцем. Такі моделі добре підійдуть в поєднанні з об'ємними сорочками, сукнями й спідниця довжини максі.
Взуття, яке нагадує домашні капці, стало трендовим у 2021 році. Дизайнери акцентували увагу на пандемії коронавірусу. Вони надихнулися людьми, які все більше часу перебувають в стінах власного будинку. Сліпери — домашні туфлі на теплу погоду. Вони зроблені зі шкіри, замші й текстилю. Такі моделі взуття добре підійдуть під діловий костюм, сукню чи завужені штани.
Versace, Mario Dice, Tod's і
Erdem не побоялися продемонструвати взуття на високій платформі. Бренди зробили акцент на даному компоненті й поєднали його з яскравим принтом. Такі моделі добре підійдуть для стильних та екстремальних модниць.
Повсякденні сандалі не стали виключенням взуттєвого тренду 2021 року. Дизайнери анонсують, що сандалі з мотузками є не лише пляжним варіантом взуття. Насичені яскравими фарбами моделі можна носити зі світлими штанами та вільними сукнями. До того ж плетіння стало фаворитом ще того року. Наразі гладіаторські сандалі довершили образ модниць й продемонстрували тенденцію складності й привабливості.
Шнурки на лоферах, кросівках та напівчеревиках також вважаються стильними цього сезону. Останні заявили про себе ще взимку в берцях. Крім того, актуальні моделі з яскравими вставками й квітами.
В'єтнамки зустрічаються в моделях модних показів. Вони залишаються актуальними в періоди весни та літа. Бренди продовжують вдосконалювати в'єтнамки й наразі представляють варіанти на платформах з яскравими кольорами.
Фігурний каблук підійде цього сезону сміливим жінкам, які прагнуть довершити свій образ більш екстремально та рішучо.
Сабо також повернулося в тренди 2021 року. Взуття стало фаворитом весняно-літнього сезону. Останнє створює образ жінки більш досконалим та привабливішим.
Додамо, модними відтінками весняно-літнього сезону стануть кислотні кольори (зелений, жовтий, помаранчевий), класичні (білий, чорний, сірий), матові (блакитні та жовті відтінки), лакові (нададуть образу витонченості).

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео