ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 24 квітня 2021 року

44259 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Російсько-окупаційні війська і надалі ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України.
З початку цієї доби було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
Зокрема, неподалік населених пунктів ТРОЇЦЬКЕ та ЛЕБЕДИНСЬКЕ російсько-окупаційні війська здійснили обстріл позицій наших захисників зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.
Поблизу населеного пункту НОВГОРОДСЬКЕ окупанти вели вогонь у бік позицій наших захисників з ручних протитанкових гранатометів.
У напрямку населеного пункту ПІСКИ противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.
Бойових втрат серед наших захисників немає.
Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.
Вкотре наголошуємо, що підрозділи Збройних Сил України знаходяться на позиціях і неухильно дотримуються зобов’язань, щодо всеосяжного режиму припинення вогню, які були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи.
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували майже 7 гектарів території та передали на знищення 81 вибухонебезпечний предмет.
Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.
Слава Україні!

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео