ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Неймовірна жорстокість від мешканців Дніпра: немає свого авто? То чому б його не вкрасти?

Неймовірна жорстокість від мешканців Дніпра: немає свого авто? То чому б його не вкрасти?
9238 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відмова від перевезення людей в нетверезому стані ледь не коштувала таксистові здоров’я. Патрульна поліція отримала повідомлення про те, що група людей у нетверезому стані побила таксиста та викрала його авто. Одразу після отримання повідомлення поліціянти вирушили на місце скоєння злочину.

Автівку відшукали на вулиці 20-річчя Перемоги. Саме там вони й зупинили зловмисників. За словами водія Daewoo Nexia, він приїхав на виклик. В авто намагались сісти жінка та два чоловіки в стані сильного алкогольного сп’яніння. Клієнти одразу почали неадекватно поводитись, через що таксист відмовився везти їх до місця призначення. Коли пасажири почули відмову, виходити з салону не захотіли. Один з чоловіків схопив таксиста, побив його та силоміць змусив сісти на пасажирське сидіння між жінкою та чоловіком. Коли таксист більше не становив загрози, один із замовників самостійно сів за руль та почав керувати автівкою. Куди вони їхали, таксист не знає, тож те, що його врятували поліціянти, його дуже радує. Бо він не знає, що з ним могли зробити нетверезі люди.

Після того, як поліція відстежила зловмисників, на місце арешту прибула слідчо-оперативна група. Інспектори затримали усіх трьох винних. Їх вже доправили до відділку. Тепер слідчі займаються з’ясуванням всіх обставин події. Що буде із чоловіком та жінкою, які перебували в салоні авто, поліція поки не коментує. А от кривдникові таксиста загрожує стаття 208 Кримінально-процесуального Кодексу України. Адже окрім викрадення авто, він також наніс ряд тілесних ушкоджень водієві. Тож тепер він відповідатиме за всією суворістю закону. Адже таке жорстоке поводження із людиною не повинне залишатись безкарним, переконані в поліції.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео