ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Ніби сюжет серіалу: в Дніпрі поліція розкрила діяльність наркодилерів, які намагалися варити наркотики в гаражі!

Ніби сюжет серіалу: в Дніпрі поліція розкрила діяльність наркодилерів, які намагалися варити наркотики в гаражі!
9008 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не знаєте, як заробити гроші швидко та без проблем? Про це можуть розповісти наркодилери з Дніпра. В місті працювала ціла банда людей, які власноруч вирощували у себе у квартирі всі інгредієнти, після чого в гаражі варили наркотики.

Національна служба Дніпровської поліції розповіла про те, що вони затримали групу злочинців, які намагалися розповсюджувати по Дніпру наркотичні речовини. Тепер за це їм загрожує позбавлення волі строком до 10 років. Організатором незаконної діяльності є місцевий уродженець, чоловік 38 років. Його ім’я в поліції не називають. Він мав чотирьох спільників, віком від 30 до 47 років. Троє з них чоловічого полу та одна жінка. Злочинці мали власну лабораторію, яку створили в гаражі одного зі спільників. Саме там вони й варили те, що потім розповсюджували по Дніпру.

Як відбувався збут речовин? Зловмисники мають власний інтернет-магазин, в якому можна обрати собі товар та замовити. Також існує можливість домовитись про особисту зустріч, під час якої ви й отримаєте товар. За одну добу зловмисники заробляли приблизно 20 тисяч гривень. Тож під час обшуку приміщення поліція змогла ліквідувати цілу лабораторію, в якій було все необхідне для виготовлення метамфетаміну та прекурсори. А із готової продукції там вже були метамфетамін та канабіс. У квартирі одного зі злочинців виявили кімнату з теплицею для вирощування конопель методом гідропоніки. Вартість вилучених речовин за цінами «чорного» ринку складає понад 200 тисяч гривень.

Тепер на зловмисників чекає суд. Зараз їм висунули обвинувачення за статтею 307 частиною 2 Кримінального Кодексу України. Після завершення слідства, матеріали передадуть до суду, який і внесе вирок.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео