ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Неповнолітньому наркоділку, у якого вилучено психотропні речовини, обрано запобіжний захід

Неповнолітньому наркоділку, у якого вилучено психотропні речовини, обрано запобіжний захід
15014 ПЕРЕГЛЯДІВ

За клопотанням Красноармійської місцевої прокуратури 17-річному мешканцю м. Селидове, який підозрюється у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудовим розслідуванням встановлено, що неповнолітній вирішив покращити своє матеріальне становище шляхом збуту психотропних речовин. Для цього він за допомогою месенджеру «Telegram» придбав 82 згортки з невстановленою речовиною та один пакет з особливо небезпечною психотропною речовиною PVP, обіг якої заборонено. Вказані речовини юний наркоділок планував розповсюджувати через месенджер шляхом «закладок» на території м. Селидове.

На початку лютого зловмисника затримали співробітники поліції у м. Покровську з придбаним «товаром». Дії неповнолітнього кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 КК України.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео