ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Прийшла весна: в Дніпрі розпочали проводити ремонт доріг!

Прийшла весна: в Дніпрі розпочали проводити ремонт доріг!
8626 ПЕРЕГЛЯДІВ

Настало 1 березня, а це означає, що зима завершилась, сніги вже зовсім скоро взагалі зникнуть, разом із льодовим покриттям, а це означає, що на дорогах знову буде велика кількість пробоїн. Тож як тільки погода дозволила, комунальні служби вийшли на дороги, аби залатати дірки, які є на них. Зараз роботу проводять на Південному та Амурському мостах. Також частиною цьогорічної програми відновлення проїжджої частини стали: вулиця Київська, Київський шляхопровід і проспект Івана Мазепи.

В планах комунальників відбудувати всі дороги міста та регіону. Проте з пріоритетністю, в перше чергу вони мають відремонтувати ті ділянки, по яких проходить найбільша кількість автомобілів. Зараз в першу чергу в роботу взяли мости та головні магістралі з транзитним рухом транспорту. Ями виріжуть і заасфальтують протягом доби. Тож вже 2 березня водії спокійно зможуть пересуватись дорогами, які мають найбільшу пріоритетність. З бюджету регіону на ремонт доріг цього року вже виділили 400 мільйонів гривень.

Майстри дорожніх ділянок розповіли про те, як в них наразі відбувається процес. За їхніми словами, в першу чергу вони фризом вирізають ями, які вже були на дорозі. Потім висушують ділянку, яку потрібно заповнити. А далі відбувається вже саме бетонування. Для ремонту Південного мосту вони планують використати 40 тонн асфальту. Вони також повідомили про те, що рух не перекривали та не збираються цього робити. Для такого ремонту в них немає потреби навіть в обмеженні руху транспорту. Тож місто продовжує функціонувати у звичному для себе темпі. За тиждень всі роботи будуть завершені. Також наголосили на тому, що ще в лютому в Дніпрі встигли провести повний ремонт Кайдайського мосту. Тож тепер водії не скаржитимуться на погану якість доріг.


© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео