ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

В Дніпро привезли двох бійців: один перебуває в реанімації, другий – в опіковому відділенні

В Дніпро привезли двох бійців: один перебуває в реанімації, другий – в опіковому відділенні
9285 ПЕРЕГЛЯДІВ

На сході все ще тривають воєнні дії. Протягом певного часу там була тиша. Проте зараз там продовжують вести бойові дії. І 17.02.2021 року до Дніпра прилетів військовий літак, з якого висадили двох поранених бійців. Сьогодні Тетяна Губа розповіла про те, що сталося із двома пораненими, яких доставили до Дніпровської лікарні № 2.

Лікарі Дніпра одразу ж перейняли естафету та продовжили боротись за життя наших героїв. Ця боротьба тривала два дні та лише сьогодні вони розповіли про те, що сталося із бійцями. Після того, як літак приземлився, Одного з поранених одразу під'єднали до апарату штучної вентиляції легень. Зараз він перебуває в стабільному стані. Не дивлячись на те, що він перебуває в реанімації, в нього стабільний стан здоров’я. Лікарі переконані, що все найважливіше вони вже пережили. Тож тепер йому залишається лише боротись за власне здоров’я. Адже він вже прекрасно обходиться і без апарату ШВЛ.

Другий постраждалий також перебуває у стабільному стані. Проте йому пощастило трохи менше. Через опіки, які він отримав під час бою, його й досі тримають в опіковому відділенні. Коли його переведуть, поки невідомо. Проте лікарі переконані, що досить скоро. Адже він стабільно іде на поправку.

Вчора обом зробили операції, тож перейматись вже не варто. Але Тетяна хоче подякувати всім, хто брав участь в евакуації та порятунку чоловіків. Особливу подяку вона прагне висловити медикам, які до останнього боролись за життя бійців. А лікарі своєю чергою зауважили, що не впоралися б без тих, хто надав бійцям першу допомогу та супроводжував їх протягом всього цього довгого шляху. Тож перейматись вже немає через що, адже обидва військових живі здорові та чекають, коли зможуть вже самостійно пересуватись та зустрітись із рідними.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео