ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Чоловіка, який навів жах на цілу будівлю заарештували!

Чоловіка, який навів жах на цілу будівлю заарештували!
11054 ПЕРЕГЛЯДІВ

До поліції надійшло повідомлення про те, що одна з квартир багатоповерхівки замінована. Одразу після отримання цієї інформації поліція направила слідчих на місце злочину, аби ті вивели мешканців будівлі, після чого поліція з собаками обшукала помешкання. Проте жодних предметів, які можуть викликати вибух, там не було.

Після завершення обшуку, поліція взялася за аналіз телефонного дзвінка. Протягом години вони змогли знайти, звідки надійшов телефонний дзвінок. Приїхавши на місце, вказане в пошуку, вони знайшли там чоловіка 59-років. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. В нього у квартирі також відшукали телефон та сім-карту, з якої було здійснено телефонний дзвінок. Як виявилось, чоловік багато випив та вирішив пожартувати. Життю людей нічого не загрожувало. Тож жартівника доправили до відділку, а людей запевнили в тому, що їхньому життю нічого не загрожувало.

Наразі міру покарання для нього ще не обрали, проте після завершення слідства його мають відправити до суду, який і обере йому покарання. А слідчі нагадують, що за такі жарти також існує кримінальна відповідальність. Тож перш ніж взяти телефона до рук та подзвонити до поліції подумайте про те, що у випадку вашого жарту може постраждати той, хто потребує допомоги, адже на дорогу поліція витрачає час. Тож аби перевірити всі місця “замінування”, вони повинні будуть обрати, яке перевіряти першим. Чи вартий ваш жарт того, щоб хтось дійсно постраждав? Напевне, що ні, переконані слідчі.

Нагадуємо, що вчора врізались одна в одну дві автівки, в результаті чого машини винесло на тротуар. Проте постраждалих немає. Тому поліція радить бути обережними на дорогах, адже інколи аварії мають не такий щасливий фінал. Страхування не повертає життя.


Автор: redactor.newsukraine

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео