ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Останні новини спорту!

Останні новини спорту!
12525 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головні топ-матчі вікенду: дуель Моурінью з Гвардіолою, неприємні спогади Зінченка, а також новина про те, що Пірло може відправити Гаттузо у відставку.

13 лютого о 14:30 відбулась гра Лестер-Ліверпуль.
Саме ця гра могла б перервати невдалу серію із двох поразок для команди Юргена Клоппа. Ліверпуль відкриває свій 24 тур АПЛ виїзним матчем проти Лестера. Цікавим є те, що Брендан Роджерс протистояв своїй колишній команді, з якою ледь не став чемпіоном Англії у сезоні 2013/14. Тоді команду зупинила лише поразка у фіналі команді Манчестер Сіті. Саме зараз, напевне, ідеальний момент перевернути гру на свою користь. Ліверпуль у нинішньому чемпіонаті програв більше матчів ніж за 2019\2020 роки. Команда вже майже втратила шанс на збереження звання чемпіонів, адже Манчестер Сіті вже встиг відірватись на 10 очок, попри те, що вони зіграли на один матч менше. Лестер та Ліверпуль є великими конкурентами один для одного, обидві команди претендують на зону Ліги Чемпіонів, посідаючи при цьому 3 та 4 місця відповідно.

13 лютого о 19:00 відбулось запекле протистояння команд Наполі та Ювентус.

Гра цих двох команд завжди викликає цілу купу різних емоцій. Наразі, це в основному стосується команди Наполі, яка після серії невиразних матчів змусила заговорити про ймовірну відставку Дженнаро Гаттузо. Вирішальними для Ріно мають стати матчі з Аталантою та Ювентусом. Перший з них вже програний, залишається сподіватись на другий. Відповідно, Андреа Пірло, який багато років разом із Гаттузо зміцнював центральну вісь Мілана, може відправити свого колегу у відставку.

Не менш цікавою є гра між Реалом Мадридом та Валенсією, яка відбудеться 14 лютого о 17:15. Продовжується боротьба між Реалом та Атлетіко. "Матрацники" випереджають команду Зідана на 5 пунктів, зігравши при цьому на два матчі менше. Сьомого березня "вершкові" поїдуть у гості до Ванда Метрополітано. А до того, спробують зберегти наявне відставання, адже наразі кожен гол стає доленосним.



© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео