ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Що нового принесе “Кримська платформа” цього року?

Що нового принесе “Кримська платформа” цього року?
174930 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час останньої наради у Президента України було поставлене питання стосовно того, як функціонуватиме “Кримська платформа” і що нового вона принесе для України. Завдяки міжнародній співпраці вони намагатимуться розв'язати всі питання, які наразі стосуються Криму. На неї покладають дуже багато сподівань. Дехто навіть вважає, що вона стане свого роду визволенням для нашої держави. Дмитро Кулеба заявив, що вона допоможе створити стратегічний підхід до владнання всіх проблем.

Проте влада не поспішає із втіленням його у життя. На думку багатьох політиків, це вже принесло певні плоди. Багато країн підтвердили, що будуть підтримувати втілення цього проєкту в життя. Наразі повністю погодились надавати підтримку Сполучені Штати Америки, Канада, Великобританія, та Туреччина. Словакія та Молдова також активно підтримують створення такої ініціативи.

Вже тиждень минув після початку розсилання запрошень до участі всім правителям країн світу. Що далі робитимуть під час роботи над проєктом, поки не розголошують. Влада переконана, що краще показувати результати, а не плани. Тим більше, що всю необхідну інформацію вже розповсюдили. Все інше вони будуть розробляти вже у ході втілення самої ідеї.

Тим паче, що окрім президента ще ніхто не знає, як будуть втілювати цю ідею в життя. Невже все завершиться одними словами на адресу Росії? А можливо будуть переходити до більш вирішальних дій. Якщо в ході роботи платформи будуть запропоновані якісь дієві та реалістичні ініціативи, покликані посилити тиск на Росію, Київ цілком може розраховувати на підтримку. Проте якщо все зведеться до констатації очевидного факту російської окупації Криму, то стартовий саміт в рамках Кримської платформи може стати й фінальним.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео