ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Медицина у Дніпрі: скоро у дитячій лікарні почнуть надавати ще одну послугу!

Медицина у Дніпрі: скоро у дитячій лікарні почнуть надавати ще одну послугу!
153323 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом дніпровські лікарні стають все кращими. В них відбувається повне оновлення всіх систем. А сьогодні розповіли, що вже зовсім скоро на нас чекатиме оновлена дитяча лікарня. В ній діти зможуть проходити якісну реабілітацію після важких випадків. Наразі там ще доопрацьовують певні деталі, які пов’язані із кваліфікованими кадрами та використанням різного типу обладнання. Проте це обіцяє бути щось особливе.

Над тим, аби проєкт вдався зараз працює ціла команда спеціалістів високого ступеня кваліфікації. Лікарі фізичної реабілітаційної медицини, ЛФК, фізіотерапевти, ортопеди, неврологи, логопеди, психологи, ерготерапевти й масажисти будуть надавати там свої послуги тим, хто постраждав та отримав сильні фізичні ушкодження. Всі, хто мають проблеми із захворюваннями опорно-рухової та нервової систем, а також діти з інвалідністю тут отримуватимуть повний комплект послуг від спеціалістів.

Професіональні тренажери мають забезпечити комплексний підхід до усунення проблеми, запевняють медики. На їхню думку, мати власний центр це прекрасно. Адже одна річ, лікувати хворобу, а потім відправити дітей на реабілітацію до іншого міста, або додому, а ніша річ, це самостійно контролювати всі етапи реабілітації дітей. Вони сподіваються, що така перспектива чекатиме тепер на усі дитячі лікарні Дніпровщини.

Основна проблема появи патологій після травм – несвоєчасне усунення проблем, а друга – неправильно проведена реабілітація. Саме вона вирішує, як надалі складатиметься життя дитини. Багато в кого немає можливості їздити на процедури в інше місто. Тож лікарі Дніпра радіють, що тепер лікування буде не частковим, а повноцінним. Вони зможуть виконати своє первинне призначення – врятувати життя. Інколи порятунок полягає саме в тому, аби довести справу до логічного завершення.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео