ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Чому відсутній склад продукту на деяких позиціях в магазинах Дніпра?

Чому відсутній склад продукту на деяких позиціях в магазинах Дніпра?
81928 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ми те, що ми їмо. Так казали наші бабусі, а їм так казали їхні бабусі, проте зараз це взагалі стало не важливо для тих, хто продає їжу. Все частіше на полицях супермаркетів можна побачити товар без складу на упаковці. Тож невже минуле залишилось в минулому, і ми з вами скоро зовсім перестанемо бачити, що їмо.

В одному із найпопулярніших супермаркетів Дніпра з’явився сир невідомого походження. На ньому вказано лише штрих-код, цінник та дату фасування. Мешканка міста Оксана звикла завжди бачити склад того, що збирається придбати. Сьогодні вона була у великому шоку, коли спитавши, чому на товарі немає складу, почула, що його можна прочитати в спеціальній книжці. Це не лише здивувало жінку, а й зовсім вибило з колії. Як можна придбати те, що навіть невідомо де взяли й з чого зробили дивується жінка. Аби це питання не залишилося без відповіді вона опублікувала його на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Місцевий житель Тарас так відповів на її повідомлення: “По-перше, власне фасування збільшує виторг, по-друге, можна грішити. Бо перевірити це сир, «Пирятин» або сирний продукт можна тільки за допомогою аналізу”. Проте навряд чи хтось з нас, придбавши товар в магазині біжить до лабораторії, віддає за це гроші та чекає, поки прийдуть результати. Тому мешканці міста не знають, що їм робити із таким новим цікавим товаром без імені та племені. Який просто заблукав та потрапив на полиці магазинів. Можливо, власник супермаркету почує це повідомлення та якимось чином розв'яже це питання, а можливо, менше людей куплятимуть продукт, який принесли невідомо звідки.

А ми нагадуємо вам, що нещодавно жінка намагалася вилікуватись сушеними мухоморами від раку та сильно отруїлась. Наразі з нею все добре, вона перебуває під пильним наглядом лікарів, проте будьте обережні!

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео