ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Невже Шахаб таки повернеться до “Олімпіка”? Тренер чекає темпераментного гравця на зборах

Невже Шахаб таки повернеться до “Олімпіка”? Тренер чекає темпераментного гравця на зборах
134349 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно нападник Захеді Шахаб посварився з тренером. Його прибрали з основного складу команди, і тепер він знаходиться у другому складі на лавці запасних. Це не дуже задовольняє вибагливого гравця, який хоче завжди буде першим. Через цю суперечку склалося дуже багато проблем і сварок. Але сьогодні тренер прокоментував те, що трапилось.

Ігор Климовський, тренер “Олімпіку”, розповів, що гравець не дуже добре виступав в складі команди. Не дивлячись на те, що працює він самовіддано, є багато речей, які йому ще варто відпрацьовувати. Але не дивуйтесь, якщо зовсім скоро він приєднається до основного складу команди під час перших зимових зборів. Минулого року Шахаб із відповідальністю ставився до всіх тренерських рекомендацій та виконував програму з максимальною віддачею. І якщо під час нинішніх тренувань він покаже таку саму стабільну роботу, скоріше за все його переведуть до основного складу. Аби бути в “Олімпіку” необхідно відчувати себе його вагомою частиною. І якщо зараз Шахаб продемонструє таке завзяття, то його заберуть до Туреччини на збори.

Сьогодні Ігор Климовський розмовляв зі спортсменом, і той запевнив його, зо вже завтра розпочне тренування з дублерами основного складу. Але Шахаб обіцяє не просто відбувати час на тренуванні, а дійсно викладатись на максимум. Після декількох тренувань Климовський зателефонує тренерові, і якщо той скаже, що гравець готовий, то його заберуть до Туреччини. А стосовно чуток про його контракт із “Зорею”, тренер чув, проте це лише чутки. Наразі жодних документів у контрактному відділі не має. Тож це були лише здогадки скандальних репортерів. А Шахаб ще може добре проявити себе в нашій команді, заявляє Климовський.

А ми нагадуємо, що вже завтра збори розпочнуться у гірників, які планують провести найближчим часом 4 матчі.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео