ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

“Буду займатись боксом, поки стане сил!” – Олександр Повєткін

“Буду займатись боксом, поки стане сил!” – Олександр Повєткін
151653 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно після одного з чергових інтерв'ю всі вирішили, що Олександр Повєткін вирішив поставити крапку в своїй кар’єрі. Проте чи правда це, ніхто так і не сказав. Адже наш мозок почув якусь фразу із контексту, і тепер вона й формує нашу реальність. Але спортсмен сказав, що на ринзі він залишиться доти, доки зможе тримати удар.

Олександру Повєткіну цього року виповниться вже сорок два роки, але полишати ринг він не поспішає. В одному з інтерв’ю він сказав, що його кар’єра може завершитись після бою з Уайтом, проте лиш в тому випадку, якщо лікарі не дозволять йому більше виходити на ринг. Але провівши дослідження, лікарі дозволили спортсмену займатись улюбленою справою.

Зараз Олександр збирається пройти тестування та перевірити роботу легень та сосудів, з якими були невеликі проблеми. Та це лише невеликі проблеми, які наразі його зовсім не турбують, тоді чому він має залишати ринг?

За словами боксера немає жодної причини, через яку він припинить займатись спортом. Його любов до боксу, безмежніша за океан. Йому подобаються не стільки перемоги, скільки сам процес, тож чому він має це припиняти? Кулак здіймається і з цього моменту вас вже нічого не стримує. Так, в якомусь бої ви програєте, в якомусь перемагаєте, але найкраще, що може бути, це те, що ви відчуваєте в момент того, як триває бій. Все інше – лише шматки пазлу, який складають із різних шматочків. Тож поки здоров’я є, Олександр обіцяє показувати прекрасні бої на рингу.

А вся Україна, затамувавши подих чекає, чи відбудеться реванш бою українського боксера. Ломаченко довго готувався до бою з Лопесом, та хоча і вистояв всі раунди, проявити себе так і не зміг. Тепер Лопес відмовляється від проведення ще одного бою з українцем через те, що ніби не хоче вигравати ще раз. Але ми чекаємо, чи зможуть переконати його змінити думку.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео