ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Майстриня з Дніпра не нудьгує під час локдауна!

Майстриня з Дніпра не нудьгує під час локдауна!
79876 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час локдауна майстриня з Дніпра знайшла чим себе зайняти! Так, зараз не працює нічого окрім продуктових магазинів та аптек, проте і в такий час можна знайти собі справу, яка припаде до душі. Тож талановита дніпрянка Галина Севрюгина розповідає всім про своє захоплення.

Настав 2021 рік, тож аби вдача не полишала ваш дім, необхідно мати вдома предмет із символом року. Проте навіщо його купувати, якщо можна зробити прекрасну іграшку своїми руками. Саме цим і займається наразі Галина. З різноманітної тканини вона власноруч шиє талісмани, які стають неймовірним доповненням до будь-якого інтер’єру.

Тож локдаун для неї не став приводом для суму. А став новою нагодою для розвитку таланту. Тепер у її власній колекції бичків є обереги в костюмах усіх регіонів нашої країни. Є бички та корівки в костюмах гуцулів, а є представники Слобожанщини. Є прекрасні, відкриті душею талісмани у віночках. Тож кожен може обрати собі до смаку.

Галина переконана, що локдаун, не може слугувати приводом для суму. Адже якщо у вас з’явився зайвий час, ви можете почати займатись тим, про що так давно мріяли. Адже це єдиний шанс розпочати займатись медитацією, чи прочитати книгу, яку відкладали вже пару років.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео