ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Жителі Дніпра вирішили допомогти літній людині. Він мешкає на вулиці, навіть у сильні морози!

Жителі Дніпра вирішили допомогти літній людині. Він мешкає на вулиці, навіть у сильні морози!
187499 ПЕРЕГЛЯДІВ

У кожного з нас трапляються моменти, коли все ніби йде шкереберть. І ніхто не застрахований від того, що якась біда може трапитись із ним. Дехто залишається без місця проживання, через пожежу. Як би це не було сумно, декого виселила власна родина. А хтось приїхав із міста бойових дій. Але врятувати нас можуть лише небайдужі люди, які завжди готові прийти на поміч.

У Дніпрі небайдужі мешканці помітили чоловіка, що вже не перший рік живе на вулиці. Він спить під кіосками, невідомо чим харчується. Проте зовнішнє він не схожий на безхатченка. Завжди виглядає чистим та доглянутим. Скоріше за все він потрапив у скрутне становище. Тож місцеві хочуть допомогти чоловікові, проте ще не знають яким чином.

Сьогодні дніпрянин Максим написав пост в соцмережі, що він вже далеко не вперше бачить його біля кіосків. Часто він сидить біля АТБ. Окрім цього його часто зустрічають у лісі на з/м Західний.

За словами Максима цей чоловік ходить до церкви, та ніколи не стає до бійок вдень. А вночі він сидить біля кіосків. Продавчині переконують, що вже більше двох років він приходить сюди на ночівлю.

Спілкуватись з ним важко, через вади мови. Він заїкається, тож зрозуміти його важко. Проте зовнішність в нього не така, як у звичайних безхатченків. Його хтось пускає помитись, вдягає, дає їжу. Деякі громадяни кажуть, що його ім’я Борис, проте це лише здогадки.

Його доля цікавить усіх громадян Дніпра. Вони хочуть йому допомогти, проте ще не знають, як саме це зробити. Можливо, у когось є дані про те, хто цей чоловік. Чи є у нього рідні та взагалі близькі. Напишіть Максиму Слівкіну, який просить розповсюдити цю інформацію. Скоро Новий рік, а отже дива мають траплятись. Та хто, якщо не ми самі буде створювати ці дива.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео