ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Тіло військовослужбовця повернули вже мертвим: Збройні сили України

Тіло військовослужбовця повернули вже мертвим: Збройні сили України
178808 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 17 грудня 2020 року на територію України загарбники повернули військовослужбовця механізованої бригади Збройних сил України.

За інформацією самих терористів, чоловік потрапив на чужу територію ще чотирнадцятого грудня. Військовий, за їхніми словами, був у стані сп’яніння та помер від алкогольної або наркотичної інтоксикації. Сам чоловік був без зброї та добровільно перейшов на сторону противників.

Бойовики згодились повернути тіло чоловіка на території контрольного пункту в’їзду – виїзду «Щастя», саме тіло було знайдене на Донбасі. Міжнародна група «Евакуація 200» погодилась  допомогти повернути тіло до України. Тіл розпізнали працівники військової частини.

Чоловіка одразу відправили на судово-медичні експертизи та лабораторні аналізи, де в близькому часі зробили висновки, що чоловіка спочатку дуже довго били та нанесли чоловіку до сотні синців та забоїв на лобній частині, шиї, кисті рук та ніг, животі та обличчі. Кінцева та основна причина смерті – удушення, на що вказують глибокі садна в області трахеї.

На даний час інформація з боку терористів  про отруєння була відсутня, а потім зовсім зникла, проте в документах вказали нові події – чоловік потрапив в зону противників при невідомих обставинах.

Уповноважений  депутат Денисова Людмила заявила, що на окупованій території Донбасу у полоні знаходяться більше ніж 241 українець, через що звернулась  до посла Великобританії Меліндою Сімонс, щоб вона звернулась до міжнародного Червоного Хреста посилити моніторинг усіх перевезень та місцеперебування полонених військових.

Також цього року жорстокість терористів вийшла на новий рівень – окупанти розпороли тіло українського лікаря, після чого грубо зашили від таза до шиї. Російські службовці перед цим публікували відео, де в голову медика був встромлений ніж.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео