ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Новий рік: як зміниться розклад роботи банків та поштових відділень на період свят?

Новий рік: як зміниться розклад роботи банків та поштових відділень на період свят?
174404 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новорічні свята нам завжди хочеться провести у найближчому оточенні. З тими, хто завжди чекає на нас вдома. Тож цього року українська влада надала додаткових вихідних для всіх. З першого по третє та з сьомого по десяте січня в нас будуть вихідні. Окрім цього, потурбувавшись про те, щоб усі мали змогу орієнтуватися у новому розкладі його опублікували.

Новий розклад банківських відділень на період свят:

31 грудня — в них буде скорочений робочий день. Тож якщо у вас є якісь незавершені справи, то вам краще прокинутись раніше та встигнути зробити усе до 14.00.
1-3 січня будуть вихідними днями. По-перше через свята, а по-друге, аби усі лишались вдома та берегли здоров’я.
4-5 січня — відділення працюватимуть за повним робочим графіком. Тож ви зможете провести всі фінансові операції перед Різдвом.
6 січня банки зачинять на годину раніше, ніж зазвичай.
7-8 січня - вихідні дні.

Що ж стосується Нової пошти, то вона матиме схожі зміни в графіку:


31 грудня — вони працюватимуть за графіком вихідного дня, тобто до 18.00.
1 січня — обов’язковий вихідний для всіх закладів та відділень пошти.
2-5 січня — матимуть звичний розклад, тож спокіно відправляйте усе необхідне, адже відправлення знайдуть своїх адресатів;
6 січня — скорочений робочій день;
7-8 — вихідні дні.

Ознайомтесь із новим розкладом та оберіть зручний для себе час, аби завершити всі справи до Нового року. Давайте поважати один одного та цінувати час тих, хто кожного дня працює, аби ми могли вчасно отримати необхідні послуги. Але ж всі ми люди, і всі хочемо хоча б один раз на рік провести час так, як хочеться нам.

Цікавий факт: у грудні цього року буде 4 суботи та 4 неділі, а з урахуванням ще одного вихідного дня, в нас буде 9 вихідних та 22 робочих дні.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео