ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Що розкаже про ваш характер колір очей?

Що розкаже про ваш характер колір очей?
147895 ПЕРЕГЛЯДІВ

Очі — дзеркало душі. І ця фраза зовсім не пусті слова. Деякі люди закохуються з першого погляду, просто зазирнувши один одному у вічі. У фізіогноміці прийнято починати аналіз рис обличчя саме з очей. Отже, можемо зробити висновок, що очі, а зокрема їх колір, розкаже про людину більше, аніж вона сама.

1. Темно-карі (чорні очі)
Люди, у яких чорні очі, дуже вперті та ініціативні. Вони завжди досягають того, чого хочуть. Спочатку роблять, а потім думають: ця риса може зіграти негативну роль в житті чорнооких. Волелюбні та пристрасні, покохавши, ниряють у стосунки з головою, оточуючи свого партнера любов'ю та турботою.

2. Зелені очі
Володарі зелених очей — чуттєві натури, чия любов завжди справжня. Друзі поважають їх за вірність і м'якість характеру. Вороги не терплять через непохитність і дотримання своїх принципів. Терплячі, можуть вислухати та підтримати.

3. Блакитні очі
Люди з блакитними очима відрізняються особливою мрійливістю і романтичністю. Надмірна сентиментальність не стає перешкодою для численних романів та інтрижок, тому справжнє кохання володарі блакитних очей знаходять далеко не відразу. Дуже мінливі, настрій змінюється не по днях, а по годинах. Ранимі та злопам'ятні. Відмінною рисою є швидке пристосування до нових умов.

4. Світло-карі (горіхові очі)
Люди із світло-карими очима мають мало спільного з чорноокими. Вони сором'язливіші, замкнутіші, м'якіші. Схильні до ліні. Хоча ця риса із мінуса перетворюється у великий плюс, адже навіть у найскладнішому завданні горіхоокі знайдуть швидке й ефективне рішення, аби далі продовжувати лінуватися. На перший погляд податливі створіння, але насправді завжди все роблять по-своєму, навіть якщо і зробили вигляд, що прислухалися до вашої думки.

5. Сірі очі
Сіроокі люди характеризуються вдумливістю, сумлінністю, допитливістю й розсудливістю. Частіше опираються на холодний розрахунок, аніж на інтуіцію. Закриті, не виносять сміття із хати на загальне обговорення. Твердо стоять на ногах, практичні. Нікуди не спішать, але усюди встигають — ця фраза найкраще характеризує власників сірих очей.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео