ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

LED- підсвічування на Південний міст в Дніпрі

LED- підсвічування на Південний міст в Дніпрі
50006 ПЕРЕГЛЯДІВ

На в’їзді на Південний міст зі сторони вулиці Яснополянської оновлять мережу зовнішнього освітлення. Старі ліхтарі замінять новими енергозберігаючими світильниками.
«Ця ділянка в'їзду на Південний міст залишався ще з натрієвими світильниками, термін експлуатації яких вже вичерпано. Тому, щоб не було перепадів між освітленням, яке заважає водіям, було прийнято рішення зробити і цю ділянку, щоб вулиця Яснополянская, в'їзд на міст і безпосередньо сама переправа були з LED-освітленням. Зокрема, тут монтуємо 60 світлодіодних світильників. Серед основних їх переваг - енергозбереження та більш тривалий термін експлуатації. Роботи плануємо закінчити вже сьогодні », - розповів Микола Полончук, начальник ділянки ремонту КП «Міськсвітло»
Водій Олександр Іванчук схвалює модернізацію зовнішнього освітлення в'їзду на Південний міст: «Звичайно, це добре. Світлодіодні світильники встановлені на самій переправі, вул. Яснополянской. Тому, логічно встановити їх на цьому невеликому відрізку, щоб для водіїв не було перепадів в світлі. В цілому по місту зовнішнє освітлення за останні роки кардинально змінилося. Висвітлено всюди вулиці, проїзди, двори. Так і повинно бути! », - підкреслив чоловік.
«Часто доводиться їздити по Південному мосту. І у вечірній час перепади між LED-освітленням на мосту і звичайним натрієвих на з'їзді відчутними. Добре, що комунальники і тут монтують світлодіодні світильники, щоб весь цей ділянка була з єдиним світлом. Для безпеки дорожнього руху це вкрай важливо », - додав водій Ігорю.  враимшвримшимшотимхщукгихмщйугкртмхшовтаишовиамхщовфатихщігвоптихщмовптщііііоаи

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео