ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Замість хуліганства - неможливі умови для життя

Замість хуліганства - неможливі умови для життя
52740 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 25 листопада, до відділу поліції міста Дніпра надійшов виклик про хуліганство. Правоохоронці під‘їхали до приватного будинку, але набагато більше хуліганства їх здивувало те, що вони побачили. А саме жахливі умови, в яких перебував сам будинок та його мешканці.

У приватному будинку проживає дві родити: багатодітна мати із п’ятьма дітьми та її брат зі своєю дівчиною. Остання має алкогольну залежність, та у стані сп’яніння почала бити дітей, які і викликали поліцію.

Діти розповідають, що це далеко не перший раз, коли жінка їх б‘є, не контролюючи себе. Патрульні на місці склали адміністративний протокол. Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сам будинок, за протоколом правоохоронців, перебував у жахливому стані. Відсутність будь-якої їжі, тонни сміття, яке ніхто ніколи не прибирав та бідність. Діти розповіли, що їх мати поїхала у невідомому напрямку на відпочинок, а їх залишила із братом.

Поліцейські все-таки змогли додзвонитися до матері, після чого склали на неї протокол про невиконання батьківських обов’язків і передали дану інформацію у спеціально відведені для цього служби.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео