ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Американськй викладач п. Грегорі Равер-Лампман працюватиме зі студентами ПНПУ імені В. Г. Короленка

Американськй викладач п. Грегорі Равер-Лампман працюватиме зі студентами ПНПУ імені В. Г. Короленка
45577 ПЕРЕГЛЯДІВ

17 листопада 2020 р. у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка на кафедрі англійської та німецької філології факультету філології та журналістики розпочав роботу американський викладач Gregory Raver-Lampman за програмою «Спеціаліст з викладання англійської мови, стипендіат програми Державного департаменту США (English Language Fellow Programm)».


16 листопада 2020 р. відбулася офіційна онлайн-зустріч з представниками Посольства США в Україні та адміністрацією й викладачами Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. До участі в офіційному зібранні долучилися ректор університету Микола Степаненко, начальниця відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Ірина Когут, очільниця факультету філології та журналістики Оксана Кирильчук, завідувачка кафедри англійської та німецької філології Марина Зуєнко та високоповажні гості: директор програм з питань викладання англійської мови Посольства США в Україні Тімоті Коллінз, помічниця аташе з питань культури Посольства США в Україні Лілія Шило (модератор заходу), Грегорі Равер-Лампман, викладач Університету Олд Домініон, США.
Ректор Микола Степаненко привітав присутніх з нагоди продовження співпраці між американськими та українськими закладами вищої освіти в новому дистанційному форматі, подякував представникам Посольства США в Україні за сприяння в налагодженні міжкультурного й мультилінгвального діалогу в освітній діяльності.


Директор програм з питань викладання англійської мови Посольства США в Україні Тімоті Коллінз наголосив на тому, що відбір на участь у даній програмі здійснюється Джорджтаунським університетом США. За цією програмою працюють досвідчені фахівці, які мають досвід викладання англійської мови як іноземної.
Начальниця відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Ірина Когут подякувала представникам Посольства США в Україні за підтримку грантової пропозиції кафедри англійської та німецької філології за програмою «English Language Fellow Programm».
Декан факультету філології та журналістики Оксана Кирильчук висловила сподівання на плідну співпрацю і наголосила на важливості навчання студентів іноземної мови разом з носієм мови. Завідувачка кафедри англійської та німецької філології Марина Зуєнко ознайомила присутніх з планом реалізації проєкту на кафедрі.

Разом з тим відбулися робочі зустрічі п. Грегора Равер-Лампмана на базі Науково-методичного центру якості вивчення англійської мови та зарубіжної літератури з директором Центру, доктором філологічних наук, професором Ольгою Ніколенко щодо проведення методичних семінарів для вчителів англійської мови та зарубіжної літератури.
У дистанційному форматі доцентки Ірина Тимінська, Вікторія Кравченко, Валентина Воскобойник обговорили з американським викладачем навчальний процес на факультеті та розглянули способи застосування сучасних інтерактивних онлайн-програм навчання англійської мови.
Викладачі та студенти Полтавського педагогічного бажають успішної роботи п. Грегору Раверу-Лампману і сподіваються на цікаві та креативні заняття!

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео