ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Гра в людський капітал бізнесу

Гра в людський капітал бізнесу
53616 ПЕРЕГЛЯДІВ

Футболісти не є «штатними співробітниками»⚽️. Як все-таки включити їх в бухгалтерський облік? Сьогодні Компанія "Алгоритм" висвітлює найбільш важливе питання серед керівництва футбольних клубів.
Футбольні клуби повинні складати фінансову звітність відповідно до міжнародних стандартів звітності та / або, за вимогами українського законодавства, відповідно до національних стандартів бухгалтерського обліку.

Необхідно пам'ятати про щомісячне нарахування амортизації. Якщо контракт продовжується, термін корисного використання, первісна вартість та щорічні амортизаційні відрахування перераховуються згідно з прийнятими стандартами. Якщо гравець переходить в інший футбольний клуб, бухгалтеру необхідно відобразити витрати на трансфер в повному обсязі. В якості прибутку приймається різниця між залишковою вартістю гравця і ціною реалізації трансферного контракту
Для відновлення вартості гравців на балансі потрібна сума контрактів всіх гравців, які перебувають в команді на звітну дату, з урахуванням агентських винагород.

✅Наступний крок - це перерахунок амортизації. Необхідно визначити термін корисного використання нематеріального активу. В даному випадку це буде термін, на який був підписаний контракт з гравцем в місяць. Амортизація нараховується з 1-го числа місяця, наступного за місяцем, в якому сталася постановка активу на баланс, припиняється з 1-го числа місяця, наступного за місяцем вибуття. Контракти деяких гравців можуть повністю замортизовані до кінця року, але ще не бути продовжені. На кожну звітну дату Клуб оцінює, чи не перевищує балансову вартість основних засобів їх відновну вартість.

Звертайтеся в компанію "Алгоритм" - допоможемо з відображенням людського капіталу в балансі компанії.
????Наш сайт: algorithm-ua.com
Телефонуйте та замовляйте послугу юрідічіного супровіду бізнесу:
+ 380443346412
+ 380675246734
+ 380663139323
+ 380631002811
Письмовий запит относительно консалтингу Вашого бізнесу просимо надсилати на електронну адресу: office@algorithm.in.ua

Теги: Інформаційне агентство Алгоритм,консалтинг,фінанси,Фінансово-правові послуги,фінансова консультація

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео