ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Персональна виставка живопису Юлії Левицької «БАБУСІ»

Персональна виставка живопису Юлії Левицької  «БАБУСІ»
185602 ПЕРЕГЛЯДІВ

22 жовтня – 9 листопада 2020 р.

Відкриття – 22 жовтня о 18:00
(вхід на відкриття – лише за запрошеннями)

Місце проведення: І поверх будинку Центру Української Культури та Мистецтва (м. Київ, вул. Хорива, 19-В, тел. (044) 425-12-64, (044) 425-12-66).
За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва.

На виставці «БАБУСІ» представлено живописні твори Юлії Левицької, члена Національної спілки художників України, викладача кафедри техніки та реставрації творів мистецтва НАОМА.
Портрети українських сучасних сільських бабусь, сільські пейзажі й натюрморти, як невід’ємна частина життя – немов часопис численних поїздок в село. Створюючи роботи, автор передає свою любов до незабутніх, яскравих сільських жінок. Вони, немов жива історія, наповнені подіями часу – і лихоліттями війни, і радощами материнства, і тяжкою працею, й веселими та колоритними святами, й гіркими втратами. Життя наших бабусь – це історія країни.
Бабусі, немов магніт, «жива вода», вбрані в своїй самобутній «моді». Завжди цікаво поринути в просту та емоційну сільську розмову, де люди радіють простим речам, не розуміючи міських депресій – навіщо сумувати, якшо город зійшов та йдуть дощі?
Тема сільських бабусь неодмінно знайде відгук у відвідувачів. Починаючи в захопленні роботу над кожним новим портретом, автор також усвідомлює, що ці образи неповторні, що вони поволі йдуть в наше минуле. Тому обов'язково треба їх написати, заспокоїти й зігріти свою душу.

Ласкаво просимо! Вхід вільний!
Час роботи виставкових залів:
Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. – 10:00 – 18:00.; Нд. – вихідний.

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В
ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал)
www.dolesko.com
Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по
е-mail: olga.muz@dolesko.com.

Теги: виставка,живопис,мистецтво

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео