ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Філ Фоден та Мейсон Грінвуд залишають порушили правила карантину і покидають табір збірної Англії

Філ Фоден та Мейсон Грінвуд залишають порушили правила карантину і покидають табір збірної Англії
28219 ПЕРЕГЛЯДІВ

Філ Фоден і Мейсон Грінвуд повинні покинути табір в Англії після порушення правил карантину, говорить менеджер Гарет Саутгейт. Футбольна асоціація розслідує порушення після суботньої перемоги в Лізі націй з рахунком 1:0.

Двадцятирічний півзахисник «Манчестер Сіті» Фоден, і нападник «Манчестер Юнайтед» Грінвуд, якому 18 років дебютували за збірну в дорослій команді. Саутгейт назвав гравців «наївними» і сказав, що вони вибачилися.

«Два хлопця порушили рекомендації по Covid-19», - заявив Саутгейт в понеділок.

«Ми повинні були дуже швидко прийняти рішення щодо їхньої взаємодії з рештою команди і не зможуть тренуватися. Очевидно, вони були наївними. Ми впоралися з цим належним чином. Я розумію їх вік, але весь світ бореться з цією пандемією. Тепер їм доведеться їхати назад в Англію окремо. Нічого не сталося в приміщеннях, які ми займаємо в готелі».

Представник «Манчестер Сіті» сказав, що поведінка Фодена було «абсолютно недоречною» і «не відповідала стандартам, очікуваним від гравця "Манчестер Сіті" і збірної Англії».

У заяві «Манчестер Юнайтед» говориться, що клуб «підтримує зв'язок з Футбольної асоціацією і розчарований діями Мейсона Грінвуда».

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео