ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Абонентам ДП «Дніпро-Західний Донбас» обмежать постачання води

Абонентам ДП «Дніпро-Західний Донбас» обмежать постачання води
22232 ПЕРЕГЛЯДІВ

Через борги водоканалів Павлограда, Тернівки, Синельникового один із найбільших виробників питної води опинився на межі зупинки. Місцеві водоканали завинили ДП «Дніпро-Західний Донбас» понад 80 млн грн. Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

З 4 вересня підприємство «Дніпро-Західний Донбас» обмежить постачання води до Павлограда, Тернівки та Синельникового. Водоканали-боржники вже отримали попередження, проте ніяк поки не відреагували. Як зазначають у ДніпроОДА, очільники міст мають негайно втрутитися в ситуацію, адже в заручниках їхньої бездіяльності — тисячі місцевих мешканців, які можуть залишитися без води.

«Дніпро-Західний Донбас» — один із найбільших виробників питної води на Дніпропетровщині, який забезпечує міста Павлоград, Першотравенськ, Синельникове, Тернівка та окремі населені пункти Синельниківського району. Загалом — майже 235 тис мешканців області. На сьогодні борг водоканалів за надані послуги перед ДП «Дніпро-Західний Донбас» сягає 95,7 млн грн.

Теги: борги,водоканал, Дніпропетровщина

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео