ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

У храмі Різдва Богородиці, що на Покровському у Дніпрі, пройшли традиційні проводи літа

У храмі Різдва Богородиці, що на Покровському у Дніпрі, пройшли традиційні проводи літа
7078 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сім років поспіль всіх, хто бажає йти за знанням з гарним настроєм і божим благословенням, чекають у храмі Різдва Богородиці.

«Щоб підняти настрій, дати їм заряд бадьорості, необхідно запросити божого благословення. Щоб Господь благословив на всі справи та успішне навчання. Саме з дитсадка, зі школи потрібно прищеплювати дітям любов до Бога, до ближнього, до праці. Радує і те, що тут завжди багато дітей. За це особлива дяка Олександру Володимировичу, який першим запропонував при будівництві нашої церкви створити окреме дитяче містечко. Згодом воно припало до душі й дорослим», — розповідає настоятель храму, отець Віталій Лопушанський.

Новий навчальний рік цьогоріч розпочнуть з сюрпризів — у недільній школі, що при храмі, відкривають вокальну студію. Її презентували у вигляді святкового концерту з піснями та танцями. Загалом артисти віком від 6 до 14 років показали публіці 20 номерів.

На подвір’я храму також завітали й десятки вірян від малого до великого. Дітвора давно обмилувала сквер як місце дозвілля. Тут діти приходять разом з батьками й до церкви провести вільний час.

Свій внесок у загальний піднесений настрій зробили й меценати храму — Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність».

«Щороку ми традиційно підтримуємо це свято для діточок, щоб підняти настрій і дітям, і батькам. Адже цей рік видався нелегким й невідомо, як складеться ситуація з епідемією коронавірусу. Додам також, що до нас на цей раз приєдналась ТМ «Ласунка», яка забезпечила настрій морозивом», — каже віцепрезидентка Яна Іванілова.

Автор: МБФС

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео