ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

У мешканця Дніпра вилучено наркотиків та психотропів на три мільйони гривень

У мешканця Дніпра вилучено наркотиків та психотропів на три мільйони гривень
20715 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виготовленням небезпечних речовин чоловік займався на власній дачі. Розповсюджував «товар» серед наркозалежних на території усієї області. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

41-річний мешканець Дніпра повернувся до злочинної діяльності після того, як отримав умовний термін за збут наркотичних засобів у складі групи. Вирішив діяти самостійно: щотижня їздив на дачу у Царичанському районі, де й виготовляв психотропи. Там же посіяв та вирощував рослини коноплі. Готову продукцію продавав на території Дніпропетровської області. Невдовзі злочинний бізнес так «розвернувся», що довелося брати помічника, яким став 46-річний житель Царичанки.

Під час обшуків за місцем мешкання обох фігурантів поліція вилучила наркотики і психотропи вартістю майже три мільйони гривень.
«У організатора наркобізнесу вилучили пакети та полімерні ємності з метамфетаміном загальною вагою близько двох кілограмів та кілька згортків із канабісом загальною вагою близько 500 грамів, — повідомляють у поліції. — Крім того, на території його дачного домоволодіння, поміж дерев, поліцейські виявили посів коноплі. Щоби приховати наркопосів від сторонніх очей, чоловік пригнув рослини до землі за допомогою сітки. Під час обшуку у його спільника поліцейські виявили майже 200 грамів метамфетаміну, розфасованого у пакетики».

Наразі організатора наркобізнесу затримано, обом фігурантам справи загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Теги: наркотики,психотропи, Дніпропетровщина,поліція

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео